de KennemerCUP

Recente informatie

Laatste mededelingen

Sprint- en Allroundkampioenschappen IJsbaan Haarlem

In het weekend van 19 en 20 maart zijn de Sprint- en Allroundkampioenschappen IJsbaan Haarlem verreden. We kijken terug op een mooi toernooi, waarin alle deelnemers ter afsluiting van het seizoen nog een keer alles uit de kast trokken om op het podium te eindigen.
De foto's van de prijsuitreiking zijn hier te vinden.


Foto's Prijsuitreiking

Voorafgaand aan de sprint- en allroundkampioenschappen was de prijsuitreiking van de IJsbeercup junioren C2 en de Kennemercup seizoen 2021-2022. De foto's van de bekerwinnaars zijn hier te zien en te downloaden.

Alle winnaars nogmaals van harte gefeliciteerd en tot ziens bij de Kennercupcompetitie van volgend seizoen! 


Juryleden gezocht

Dit seizoen worden er 46 langebaan wedstrijden georganiseerd voor de IJkonijn-, ijsbeer en kennemercup. Per wedstrijd zijn er 14 juryleden nodig. Van EHBO-er tot hulpstarter tot klokker.
Je begrijpt dat een grote poel van vrijwilligers nodig is om iedere wedstrijd van voldoende juryleden te voorzien. We kunnen jouw hulp dan ook hard gebruiken! In ruil krijg je veel gezelligheid, koffie/thee met iets lekkers en het belangrijkste: veel blije rijders! Wil je komen jureren, meld je dan aan bij Team IJskonijn (jury@ijskonijncup.nl) of Kennemercup (inschrijven@kennemercup.nl). Want zonder jury geen wedstrijd!

Laatste uitslagen

Sun, 20 Mar 2022 - Kampioenschap IJsbaan Haarlem - deel 2
500-1000 (sprint), 1000-3000 (Allround)


Sat, 19 Mar 2022 - Kampioenschap IJsbaan Haarlem - deel 1
500-1000 (sprint, aangevuld met jun C), 500-1500 (Allround)

Aankomende wedstrijden

Er staan op het moment geen wedstrijden open voor inschrijving